Bästa tipsen för snabb och god middag

Det finns flera orsaker till varför du kan vara i behov av en middag som både är snabb och som smakar riktigt gott. Det kan t.ex. vara så att du är sen hem från jobbet och behöver en snabb middag som alla tycker om, men det kan också vara så att du får oväntade gäster eller att du bara inte orkar eller vill stå vid spisen just idag.

Som tur är finns det mängder med olika maträtter som du kan satsa på om du vill äta gott utan att behöva vänta. Här nedan tipsar vi om mat som du kan beställa från restaurang, t.ex. från en pizzeria, såväl som mat du kan röra ihop på bara några enstaka minuter.

Snabba och goda maträtter som alla gillar

1. Pizza

Om du verkligen vill vara säker på att maten går hem är det pizza som gäller. Du kan hitta en pizzeria i Västerås eller på annan plats i Sverige som erbjuder snabb hemkörning eller för avhämtning. Att vända sig till en pizzeria i Västerås är det tveklöst enklaste sättet för dig att få en välsmakande middag, utan att du behöver stå vid spisen överhuvudtaget. Väljer du hemkörning kommer du dock få vänta lite längre än om du hade besökt pizzerian personligen eller kört på avhämtning.

2. Korv med bröd

Korv med bröd kan låta väldigt simpelt för att vara middag, men du behöver inte välja de allra tunnaste korvarna och bara ha ketchup som “topping”. Satsa på kryddigare och matigare korvar och komplettera med räksallad, coleslaw och rostad lök. Mums! Många tycker även det är gott med surkål, men detta är en smaksak.

3. Tacos

Tacos kräver förvisso en del ingredienser, men själva tillagningen av måltiden går blixtsnabbt. Du behöver bara steka på lite köttfärs eller quorn och inom loppet av 15 minuter har du en riktigt god middag framför dig. Du behöver inte heller överdriva utbudet av grönsaker. Utgå från de du har hemma eller satsa på de som du gillar mest, t.ex. paprika, gurka och sallad.

4. Färdig pastasås

Det finns mängder med färdiga pastasåser du kan hitta i matbutikerna och som smakar förvånansvärt gott. Dessutom är de billiga och kommer i alla möjliga smaker. Det enda du behöver tillsätta är pasta, som du kokar upp inom loppet av några minuter. Vi rekommenderar att du väljer pastasås på tetra eller burk, eftersom pulverversionerna inte har samma lena konsistens.